وب سایت به چه معناست؟

وب‌سایت مجموعه‌ای از صفحات وب در دسترس عموم و به هم پیوسته است که یک دامنه مشترک دارند. وب سایت ها را می توان توسط یک فرد، گروه، کسب و کار یا سازمان برای اهداف مختلف ایجاد و نگهداری کرد.

همه وب‌سایت‌های در دسترس عموم با هم، شبکه جهانی وب را تشکیل می‌دهند. اگرچه گاهی اوقات به آن “صفحه وب” می گویند که این تعریف اشتباه است، زیرا یک وب سایت از چندین صفحه وب تشکیل شده است. یک وب سایت همچنین به عنوان “حضور وب” یا به سادگی “سایت” شناخته می شود.

انواع سایت ها

وب سایت ها دارای تنوع تقریباً بی پایانی هستند، از جمله سایت های آموزشی، سایت های خبری،انجمن ها، سایت های رسانه های اجتماعی، سایت های تجارت الکترونیک و غیره. صفحات داخل یک وب سایت معمولا ترکیبی از متن و سایر رسانه ها هستند. با این حال، هیچ قانونی برای تعیین فرم یک وب سایت وجود ندارد.

یک شخص نمی تواند وب سایتی بسازد جز عکس های سیاه و سفید گل رز، یا کلمه “گربه” که با کلمه “موش” به صفحه وب دیگری پیوند می خورد. با این حال، بسیاری از سایت‌ها از الگوی استاندارد صفحه اصلی پیروی می‌کنند که به دسته‌ها و محتوای دیگر در وب‌سایت پیوند می‌دهد.

صفحه اصلی (یا به طور ساده “خانه”) نشان دهنده صفحه اصلی خود سایت است. اغلب، صفحه اصلی نوعی «هاب» است که از آن می‌توان به تمام صفحات دیگر دسترسی داشت. یک صفحه وب داخلی که چندین صفحه دیگر در یک ساختار منسجم (مانند یک دسته خاص از موضوعات) به آن پیوند داده شده اند که «صفحه والد» نامیده می شود.

هر صفحه یک سند HTML منفرد است و همه آنها از طریق هایپرلینک (یا به طور ساده “پیوند”) به هم متصل می شوند که می توانند برای سهولت استفاده در یک نوار ناوبری ترکیب شوند.

نوار ناوبری در هر صفحه به جای صفحه اصلی نمایش داده می شود و به کاربر اجازه می دهد تا به سرعت در ساختار وب سایت اصلی حرکت کند.

یکی دیگر از بخش‌های مهم بیشتر وب‌سایت‌ها، پاورقی یا فوتر است که بخش تکراری دیگری است که در پایین هر صفحه یافت می‌شود. معمولاً پاورقی حاوی پیوندهای خارجی است که به وب‌سایت‌های مشابه و سایر منابع خارجی اشاره می‌کنند، همراه با سایر اطلاعات حیاتی مانند سلب مسئولیت، پیوندهایی به شرایط خدمات، خط‌مشی حفظ حریم خصوصی و صفحات تماس، و همچنین آدرس فیزیکی شرکت صاحب سایت میباشد .

وب‌سایت‌ها بر روی سرورها یا هاست میزبانی می‌شوند و برای بازدید از مرورگر وب مانند کروم، فایرفاکس یا اینترنت اکسپلورر (چه در رایانه یا دستگاه تلفن همراه) نیاز دارند.

با وارد کردن آدرس URL یا جستجوی آن در موتورهای جستجو مانند گوگل یا بینگ می توان مستقیماً به یک وب سایت دسترسی داشت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *